Категорія: Салати
Салат з язиком
(баклажан, перець болг., томат, шинка, язик ялов., кунжут, зелень) 250г
Макоце
(мікс салат, буряк печений,
фета, апельсин, бальзамік)200г
Тар-тар
(лосось, маслини, авокадо,
огірок, крем-сир, крутони) 160г
Теплий салат з курячим філе і соусом Песто
200г
Мікс салат з лососем
(рукола, крем-сир,
перепелині яйця, чері) 200г
Цезар
(з червоною рибою) 250г
Мікс салат з креветками
(креветка, авокадо, лола, руккола, чері,
медово-гірчичний соус) 200г
Салат з куркою під соусом Баже
(курка, огірок свіжий, перець болг.,
квасоля, зелень, соус Баже) 200г
Саамо
(помідор, перець болгарський, сир здоров’я, огірок,
мікс салатів, олія соняшникова) 300 г
Цхелі
(теплий салат з яловичиною)
300 г
Запхулі
(огірок, салат, помідор, горіховий соус)
250 г
Салат з теплою яловичиною
(яловичина, мікс салату,
руккола, помідор чері) 200 г
Арго
(яловичина, гранат, цибуля, хрін, часник, спеції, соус)
250 г
Цезар
(класичний з куркою) 250 г
Салат “Помідоре”
(томат, Песто, бальзамік,
пармезан, мікрогрін)180 г
Салат з тунцем
(мікс салат, тунець конс., чері,
перепилині яйця, маслини, оливки, мікрогрін)
200 г
Салат з курячою печінкою
(печінка куряча, перець болг.,
спаржа, печериці, чері) 250 г