Категорія: Гарячі страви
Фарширована куряча грудка з трюфельним мусом
300г
Чкмерулі
(курча тапака,
у вершковому соусі) 100г
Куряча печінка по-грузинськи
(куряча печінка, цибуля, спеції, томати)
Курка в горщику по-грузинськи
(філе стегна, перець болг., цибуля, зелень, томати) 300г
Ребра у винній глазурі
300г
Язик у вершково-сирному соусі
(язик яловичина, вершки, цибуля,
пармезан, спеці) 200г
Скумбрія Мяолі
300г
Баранина у винному соусі
300г
Баранячі яйця по-грузинськи
250г
Гаряча пательня з грузії
300г
Локшина з яловичиною по-грузинськи
300г
Ніжне філе індички з пікантним соусом
(Філе індички, цибуля, печериці, вершки, біле вино) 300г
Свинні реберця у вишнево-томатному соусі
350г
Скалопіне з яловичини
(яловичина, біле вино, печериці,
чері, часник, вершки) 300г
М’ясо по-грузинськи
300г
Рібай
(стек з яловичини на кістці)
100 г
Оджахурі
(Свинина, картопля, овочі, спеції)
250 г
Чашушулі
(яловичина, овочі, зелень, томат)
250 г
Долма з соусом
250 г
Хінкалі з м’ясом
(Свинина, яловичина)
2 шт
Хінкалі з сиром
(Сулугуні, імеретинський)
2 шт
Хінкалі з м’ясом
(баранина) 2шт
Овочі Стір-Фрай
(цибуля, цукіні, спаржа,
перець болгарський, морква) 200г
Яйця Бенедикт
(яйця пашот під соусом Голондез, бекон)
Яйця Бенедикт
(яйця пашот під соусом Голондез, червона риба)
Картопля фрі з соусом сацебелі
150 г
Риба по-грузинськи
(кінг кліп, морква, спаржа, печериці,
вершки, сир, біле вино)
300 г
Курчата тапака
100 г
Люля-кебаб по-Тбіліськи
(баранина \ яловичина \ курка)
250 г
Овочі запечені з грузинськими спеціями
250 г
Чашушулі з грибів у білому соусі
250 г
Чанахі
(баранина з овочами)
350 г
«Назі»
(куряче філе,томат,сир,цибуля,соус, печериці)
300 г
Баранина запечена з сиром
300 г
Лобіо
(квасоля, зелень, спеції)
250 г
Картопля по-селянськи
100 г